This is an example of a HTML caption with a link.
Добредојдовте во Flowers & More ! Погледнете ја нашата понуда.


 

За Нас

Ние сме Flowers & more – уникатна бутик-цвеќарница на една од најубавите пешачки улици во центарот на Скопје.
Flowers & More е фамилијарен бизнис − целиот свој живот бевме љубители на цвеќиња, па решивме дека треба да се посветиме на она што отсекогаш ни предизвикувало најмногу страстите.
Повеќе


Венчавки и свадби

Flowers&More се специјализира за испорака на цвеќе на свадбени свечености и веќе гради исклучително добра репутација во Скопје и пошироко.
Тимот на Flowers&More живее за цвеќето и нивните цветни креации даваат посебна грациозност на масите на исклучителни свадбени церемонии.

Повеќе

Flowers & More пристапуваат кон цвеќињата со страст и љубов. Ние обезбедуваме цвеќиња за свадби, приватни ии корпоративни настани, за дома, и за на работа. Ние продаваме прекрасни букети за подарок кои можат да се испорачаат на било која локација во Скопје. Имаме прекрасна цвеќарница во центарот на Скопје каде ве очекуваме секој ден па дури и во недела.