Корпоративни
Flowers&More креира неверојатни цветни аранжмани за канцеларии, хотели, луксузни продавници и ресторани.


Kорпоративни (за компании)

 

Неделни аранжмани за компании


Flowers&More креира неверојатни цветни аранжмани за канцеларии, хотели, луксузни продавници и ресторани.

Долготрајни неделни цветни аранжмани се доставуваат во исто време секоја седмица, соодветно за вашиот бизнис во Скопје и околината.

За фирмите на кои им е важно да ги импресионираат или да им посакаат добредојде на нивните клиенти е важно е секоја недела се прикажат нов изглед.

Ние креираме индивидуални аранжмани кои се вистински одраз на имиџот на вашата компанија и водиме евиденција за вашите лични вкусови за да обезбедиме дека ќе бидете задоволни со секоја испорака.

Ние исто така им нудиме на корпоративните клиенти месечна сметка за услугата, заедно со бесплатна испорака до лице место (Скопје и околина) на букети за вашите клиенти или вработени.

Ние со задоволство ќе разговараме за сите ваши барања, па ве молиме контактирајте не преку телефон или во цвеќарницата.


Корпоративни настани и промоции

Flowers&More ќе се создаде чувство на вистински настан и преку цвеќето ќе ја пренесе пораката што сакате да ја испратите на вашите гости. Земајќи ги во предвид вашата локација, гости и буџет Flowers&More ќе дизајнира совршена презентација на бараниот стил и импресија.


Образец за корпоративниот сектор

Да дознаете информации за цвеќиња за Вашата компанија, Ве молиме првенствено пополнете го овој образец како би можел тимот на Flowers & More да одговори најсоодветно на Вашите потреби.

Име и презиме:*
 
:Компанија:*
 
Е-пошта
 
Телефон за контакт:*
 
Ваши барања


Префериран начин на комуникација
Оставете коментар