Портокалово/1610

Портокалово/1610
Портокалово

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 1.500,00 ден.

Додади во кошничка