15 Ружи/1612

15 Ружи/1612
15 ружи - црвени, бели, жолти или розеви

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 2.250,00 ден.

Додади во кошничка