Винтажно изненадување/1630

Винтажно изненадување/1630
Орхидеја со зумбули

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 1.500,00 ден.

Додади во кошничка