Без зборови/1634

Без зборови/1634
Ружички, еустоми, еукалиптус, ... во винтажна кошничка

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 2.000,00 ден.

Додади во кошничка