Пастелна приказна/1637

Пастелна приказна/1637
Рози и еустоми во прекрасна хармонија со еукалиптус

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 1.200,00 ден.

Додади во кошничка