25 Ружи/1648

25 Ружи/1648
25 Ружи - црвени, бели, жолти или розеви

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 3.750,00 ден.

Додади во кошничка