Линеарен аранжман/1661

Линеарен аранжман/1661
Плетена кошница со линеарно поставени хризантеми во неколку бои.

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 1.200,00 ден.

Додади во кошничка