Црвена класика/425

Црвена класика/425
19 рози во елегантно пакување/425

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 3.000,00 ден.

Додади во кошничка