Дива убавина/447

Дива убавина/447
Дива убавина/477

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 3.500,00 ден.

Додади во кошничка