Весела кошница/449

Весела кошница/449
Прекрасна комбинација на бои и цвеќиња: алстрометии, хризантеми, ружучки... /449

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 1.200,00 ден.

Додади во кошничка