Црвена експлозија/462

Црвена експлозија/462
Црвена експлозија/462

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.


Цена: 2.500,00 ден.

Додади во кошничка