Еустоми и ружички/464

Еустоми и ружички/464
Еустоми и ружички во кошничка/464

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 1.200,00 ден.

Додади во кошничка