Црвена еквадорска ружа/465

Црвена еквадорска ружа/465
Црвена еквадорска ружа/465

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 200,00 ден.

Додади во кошничка