Елегантна кошничка/466

Елегантна кошничка/466
Елегантна кошничка - ружички, eустоми и молуцела/466

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 1.200,00 ден.

Додади во кошничка