Весела кошничка/467

Весела кошничка/467
Прекрасна комбинација на бои и цвеќиња: алстрометии, хризантеми, ружучки... /467

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 1.200,00 ден.

Додади во кошничка