Мини гербери/565

Мини гербери/565
Мини гербери со каранфили и зеленило/565

Нијансите на боите на цвеќињата може да варираат. Сите цвеќиња се испорачуваат во соодветно/луксузно пакување.

Клиентите кои го купија овој производ купија и:

Цена: 1.100,00 ден.

Додади во кошничка