Роденден
  
Лалиња и орхидеи/506
Цена: 1.400,00 ден.
Додади во кошничка
  
Букет со еустоми/507
Цена: 1.400,00 ден.
Додади во кошничка
  
Црвена експлозија/509
Цена: 2.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Огнен букет/510
Цена: 4.000,00 ден.
Додади во кошничка
  
Рустичен шик букет/511
Цена: 5.000,00 ден.
Додади во кошничка
  
Бела еуфорија/512
Цена: 3.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Црвена ружа/514
Цена: 200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Весел букет/515
Цена: 2.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Специјален букет/516
Цена: 3.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Букет симфониа / 517
Цена: 2.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Ружи/519
Цена: 3.750,00 ден.
Додади во кошничка
  
Романтично винтажно розе/1606
Цена: 2.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Портокалово/1611
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
15 Ружи/1617
Цена: 2.250,00 ден.
Додади во кошничка
  
Винтажно изненадување/1632
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Без зборови/1636
Цена: 2.000,00 ден.
Додади во кошничка
  
Кошничка розе/1644
Цена: 1.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Кошничка црвено бела/1646
Цена: 1.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
25 Ружи/1653
Цена: 3.750,00 ден.
Додади во кошничка