Романса
  
Романтично розе/520
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Распеана корпичка/521
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Лалиња и орхидеи/522
Цена: 1.400,00 ден.
Додади во кошничка
  
Букет со еустоми/523
Цена: 1.400,00 ден.
Додади во кошничка
  
Црвена експлозија/526
Цена: 2.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Рустичен шик букет/527
Цена: 5.000,00 ден.
Додади во кошничка
  
Бела еуфорија/528
Цена: 3.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Црвена ружа/530
Цена: 200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Цветно срце/532
Цена: 3.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Дива убавина/533
Цена: 3.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Кралски кринови и рози/534
Цена: 4.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Елегантна кошничка/535
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Романтична кошничка/536
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Романтично винтажно розе/1607
Цена: 2.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
15 Ружи/1618
Цена: 2.250,00 ден.
Додади во кошничка
  
Винтажно изненадување/1633
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Кошничка розе/1642
Цена: 1.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Кошничка црвено бела/1645
Цена: 1.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
25 Ружи/1654
Цена: 3.750,00 ден.
Додади во кошничка