Букети
  
Ружи/359
Цена: 3.750,00 ден.
Додади во кошничка
  
Рустичен шик букет/385
Цена: 5.000,00 ден.
Додади во кошничка
  
Лила букет/405
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Специјален букет/413
Цена: 3.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Весел букет/416
Цена: 2.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Син букет/451
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Букет со еустоми/453
Цена: 1.400,00 ден.
Додади во кошничка
  
Букет изненадување/456
Цена: 2.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
Огнен букет/458
Цена: 4.000,00 ден.
Додади во кошничка
  
Ромео и Јулија/581
Цена: 2.000,00 ден.
Додади во кошничка
  
Црвена роза со мече/582
Цена: 700,00 ден.
Додади во кошничка
  
Црвени рози со мече/583
Цена: 1.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Бело-црвени рози со мече/584
Цена: 1.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Романтично винтажно розе/1605
Цена: 2.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
Портокалово/1608
Цена: 1.500,00 ден.
Додади во кошничка
  
15 Ружи/1624
Цена: 2.250,00 ден.
Додади во кошничка
  
Пастелна приказна/1638
Цена: 1.200,00 ден.
Додади во кошничка
  
25 Ружи/1660
Цена: 3.750,00 ден.
Додади во кошничка