Сочувство
Во овој многу тежок момент за Вас, тимот на Flowers&More ќе ви го посвети сето потребно внимание и време за да преку цвеќето го изразите Вашето длабоко лично сочувство одбележано со Вашите чувства и Вашиот идентитет.


Сочувство

 

Во овој многу тежок момент за Вас, тимот на Flowers&More ќе ви го посвети сето потребно внимание и време за да преку цвеќето го изразите Вашето длабоко лично сочувство одбележано со Вашите чувства и Вашиот идентитет.

Ние ги разбираме емоциите кои цвеќињата ги пренесуваат во сите моменти во животот. Работејќи со вас ќе Ви посветиме внимание и грижа за сите детали ќе ја изразат вашата почит на незаборавен и соодветен начин.