Венчавки и свадби
За повеќе слики и свадбени приказни посетете не во Бутикот за цвеќе Flowers&More.

Flowers&More консултации

Ние сме на располагање за консултации во нашата продавница но исто така со задоволсво ќе дојдеме во вашиот дом или место одбрано за свадбената свечаност. За да ја добиете вашата бесплатна консултација, ве молиме користете го нашиот Свадбен прашалник кој што можете да го поднесете преку интернет и ние ќе ве контактираме. Во идеални услови ви препорачуваме да почнете да размислувате за цветните аранжмани една година однапред на тој начин што ќе не посетите и ќе можете да видите кои цвеќиња се достапни во сезоната на вашата свадба. Во секој случај ние сме флексибилни и можеме да се организираме на многу пократки рокови!

За време на вашата консултација ние ќе разговараме за вашата идеја за денот вклучувајќи стил и бои. За да го искористиме најефикасно времето одвоено  за  консултација можете да донесете слики од цветни аранжмани, невестински фустани и декорации што ви се допаѓаат или пак листа на цвеќе или бои кои не ви се допаѓаат. Тоа ќе ни помогне да ги визуелизираме вашите идеи! Размислете за изгледот и стилот кој сакате вашите цвеќиња да го создадат и пренесат. Бидете подготвени да разговарате за вашата приближна финансиска рамка што тоа ќе ни помогне да ве водиме преку процесот на планирање,така што ќе го добиете најдоброто за вашите пари. По консултацијата ќе добиете детална понуда, вклучувајќи ги и предложените решенија, цените и условите.

Откако ќе го потврдите вашиот датум и ќе го уплатите вашиот депозит, ќе бидат закажани онолку состаноци колку што е потребно, а исто така ќе ви бидат достапни и примероци на предлог цветни аранжмани. Кага ќе ги потврдите деталите, конечен предлог цветен аранжмани ќе биде веднаш испратени до вас. Ние сме посветени целото ваше време поминато кај нас да ви го поправиме попријатно што е можно попријатно.

За закажување на  бесплатната консултација, ве молиме пополнете го нашиот свадбен прашалник
Свадбен прашалник.


Образец за организирање на свадбена свеченост

За да закажете термин за консултациии за Вашата свадбена свеченост Ве молиме пополнете го образецот


Име и презиме на невестата*
 
 
Име и презиме на младоженецот*
 
 
Е-пошта*
 
 
Телефон за контакт*
 
Датум на свадбена свеченост*
 
 
Време на свадбена свеченост

Место на свадбена свеченост

 
Приближен број на гости

 
Ваши барања

 
Планиран буџет


 
Како дознавте за цвеќарницата Flowers&More?

 
Префериран начин на комуникација
 
Оставете коментар