Забави
Flowers&More прави повеќе од забава. Ние ќе се потрудиме вашата забава да е оригинална, незаборавна и навистина прекрасна!


Забави

 

Flowers&More прави повеќе од забава. Ние ќе се потрудиме вашата забава да е оригинална, незаборавна и навистина прекрасна!

Дали вашата забава е спектакуларна или интимна, класична или откачена, тимот на Flowers& секогаш ќе предложи нешто навистина оригинално. Од тематски роденденски забави до крштевки, веридби, годишнини, забави во градина и на отворено Flowers&More креираат цветни аранжмани за сите забави и настани.

Нашиот креативен тим дизајнира цветни креации за паметење, за сите прилики – од едноставни мали аранжмани за мали приватни приеми, вечери, ручеци, па сè до  спектакуларни преубави цветни аранжмани во огромни сали за вашите гала-вечери. Освен од цвеќињата, инспирацијата ја црпиме од овошјето, зеленчукот, дрвјата, мовта и сите останати дарови од природата.


Образец за забави

Да дознаете повеќе информации за цвеќиња за Вашата забава, Ве молиме да ги доставите подолу бараните информации како би можел тимот на Flowers & More најсоодветно одговори на Вашите потреби.

Име:*
 
Компанија(ако се работи за компанија):

Е-пошта:*
 
Телефон за контакт:*
 
Дата на забавата:

Место:

Префериран начин за комуникација:

Оставете коментар: